2014. november 16., vasárnap

A viharszívű Mya Mavis beharangozó


Már a Pippa borítója is nagyon-nagyon tetszett, de ezt imádom *-*.

Leendő fülszöveg :) :
Pippa Kenn egész életében hús-vér embereket akart megismerni, és döbbenetes élmény számára a kolónia. Átkelt a Vörös erdőn, de vajon megérte, ha súlyos árat fizet érte? Új családja szeretete körbeveszi, de elég ez? 

Mya Mavis életét gyökeresen felforgatja Pippa és a két fiú, akik a sápadtak hordája elől menekültek. Mya ismeri az egyik idegent, ezt a különös, sárga szemű lányt, akiről már az érkezése előtt álmodott. Tudja, hogy a lány olyan események sorozatát indítja el, amelyek az utolsó emberi menedék bukásához vezetnek. Az összeomlást egyedül Mya akadályozhatja meg, ha megfejti az álmai rejtélyét, és időben figyelmezteti az embereket a veszélyre. 


A sápadt horda megérkezik, és elzárja a kolóniát a külvilágtól. Egyre több feszültség tör a felszínre. Amikor évtizedek óta először gyilkosság történik, az emberek ráébrednek, hogy nem attól kell igazán félniük, ami a falakon kívül vár rájuk. 


A viharszívű Mya Mavis a Libri Aranykönyv TOP 10-be jutott regény, A napszemű Pippa Kenn régóta várt folytatása. 


Na még egy kicsit... :) (Bejegyzések Kemese Fanni blogjáról)

Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de én már nagyon régóta várom a folytatást. :D
A Pippa (értékelés róla itt) nagyon tetszett, annyira, hogy az egyik kedvenc könyvem lett . Nem szeretnék róla sokat áradozni, de fantasztikus könyv, mindenképpen olvassátok el, nagyon megéri!

Könyvbemutató: Hivatalos esemény

Forrás: nemharapa.blogspot.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Írd meg a véleményed! xx